Prima pagină > Advertising > Ce ne-aduce 2009?!

Ce ne-aduce 2009?!

Marți, decembrie 30, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

Conflicte armate in Israel. Sute de raniti, mii de oameni ramasi fara locuinte…si acest razboi abia a inceput. Israelul care incerca sa isi finanteze razboiul prin sprijinul Natiunilor Unite si pozeaza in porumbelul cu ramura de maslin in cioc, care decomandata doar ameninta. Palestinienii care lupta pentru ceva care cred ei ca e al lor, sprijiniti de asa zisi teroristi.

Criza economica (presupusa) persista si vrea sa devina din ce in ce mai reala. Creeaza motive pentru disponibilizari in masa, pentru falimentari si pentru actiuni total anti-democratice. O criza care aduce cu ea teama, nesiguranta pentru ziua de maine: oare voi avea cu sa imi platesc facturile? oare maine o sa ma duc la serviciu? oare voi avea cu ce sa imi hranesc familia? multi dintre noi sunt inca indiferenti, pentru ca probabil in general agentiile de publicitate intra in faliment mai greu, insa fabriciile si combinatele de materii prime au toate motivele ca sa intre in faliment si oamenii de acolo simt ca sunt in criza economica.

 Apoi, urmeza marele nostru guvern, cea mai buna gluma a anului 2008. Care se lupta morile de vant ca sa-si acopere promisiuniile electorale. Au ajuns la concluzia ca viitoarele mamici trebuie platite la fel, ce pot sa spun perfect constitutional. Eu ma intreb, daca o femeie a trait cu un salariu de 1000lei inainte, probabil ca va trai si cu 85% din ei cand va fi mamica. Asa ar fi cel mai corect, e total injust sa oferi un plafon pentru toate mamiciile…unele dintre ele au muncit chiar si 10ani ca sa ajunga la un sal decent, iar acum nu se pot bucura de  acesta perioada din viata lor. Dar daca prea milostivul ns guvern vrea neaparat, poate face o diferentiere: sa ofere o suma fixa pana la un anumit prag de salarizare si dupa sa lase cei 85%. Ca sa nu mai vorbim de promisiunile nefondate catre bugetarii din invatamant.  Plus multe alte probleme economice, pe care sunt sigura ca inca nu le-au analizat si nu le-au tratat cum se cuvine.

Nu stiu voua cum vi se pare, dar eu cred ca avem nevoie un salvator, de un erou care sa aduca lucrurile pe un fagas normal … yeahh, right!

Acum lasand gluma la o parte, cred ca va fi un an trist si urat, peste care toti am fi vrut sa trecem fara a-l trai.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: