Prima pagină > Advertising, Communication, Personale > Juniori, treziti-va!

Juniori, treziti-va!

Vineri, ianuarie 11, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

Juniorii din agentii se cred mai buni decat seniorii care-i conduc (exista si exceptii…). Oare de ce? O fi ceva specific domeniului, specific generatiei noastre sau specific etapei de entry level in general?

Ce pot spune e ca aroganta lor poate sfida pana si un alt junior.  Ieri seara am fost la un curs…oricat ar fi de surprinzator. Iar conversatia din spate mi-a atras inevitabil atentia. Se pare ca niste colegi/colege dezbateau activitatea lor din agentie, mai specific din dept de creatie. Parafrazand am sa incerc sa redau ce am auzit.

<<Account-ul bata-l vina, ca dupa ce nu intelege, mai e si prost; si ce te faci cu sefii astia, care dupa ce ca nu fac nimic mai iti si spun tie ce sa faci; dar nhaa, hai ca daca ti se ofera o justificare buna si niste motive intemeiate, poate sa faci naibii modificarea aia…insa in alte conditii nici sa nu ii treaca cuiva prin minte. Adica, deci, logica e totul>>

O discutie ce s-a continuat mai mult sau mai putin pe parcursul intregului curs. Toate cele de mai sus, plus aroganta din comunicarea paraverbala. Nimic din ce spun ei/ele nu este atat de nou. Dar ma intreb daca la 20-21 de ani si practic fara nicio experienta in domeniu, au o asemenea atitudine si astfel de convingeri, atunci peste vreo 4 ani vor aplica, oare, pentru functii de Creative Directors?

Nu vreau sa particularizez asupra lor subiectul postului. Dar e destul de deranjant, caci se poate crea o imagine denaturata… referitor la juniorii din publicitate mi-a placut foarte mult ce spune Andrei Toniuc. Personal, mi-ar placea sa mai retraiesc macar o data primele 3 luni din publicitate… dar cine stie? Oricum cariera de junior is never over!

So, juniorilor care sunteti/suntem 🙂 … lasati citatele din carti si atitudinea zeflemitoare, si haideti sa facem ceva pentru branduri si nu ceva pentru/impotriva clientilor.

Oricum, nu mai sperati ca Sisif, caci geniile se nasc dupa moartea persoanei.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: