Prima pagină > Advertising > Dacia Logan…all inclusive

Dacia Logan…all inclusive

Marți, septembrie 25, 2007 Lasă un comentariu Go to comments

Noua campanie Dacia Logan imi aduce aminte de ofertele hoteliere…si una in special „all inclusive”. Da, Dacia le vrea pe toate…si Kiss-ul si vedetele, de toate pentru toti. Kiss FM si vedetele autohtone, o asociere cliseica, dar buna. Dacia Logan si Kiss FM…cred ca e o asociere OK. Dar ce legatura exista intre vedetele noastre, vz Andreea Banica, Delia Matache etc…, si Dacia Logan?! Orice schema logica ai folosi tot vei avea un argument incomplet/insuficient in final. Am tot incercat sa ma gandesc la un summary al briefului. Poate s-a cerut ca asocierea cu vedetele sa creeze un efect de halo, si pentru a crea un fir logic intre aparitiile vedetelor si masina a aparut in scena Kiss-ul. In final, toata lumea pare a fi fericita…all inclusive, mesaje multe, de toate pentru toti…si nimic pentru nimeni.

Un alt brand care a folosit ceva similar…a fost si este (:D) Sunsilk. Chiar reusita campania „Poarta-ti frumoasele suvite intr-o masina cu fite”…asa suna headline-ul, si fiecare tip de shampon cu vedeta sa, acum ca acele tinere domnisoare chiar foloseau Sunsilk….este un mister, dar exista probabilitatea.

Dar ca vedetele din spoturile Dacia Logan chiar au o astfel de masina…atunci nu este loc de probabilitate, stii din start ca masiniile acestora sunt de 10 ori mai scumpe decat Dacia. Campania Logan e un colaj fortat… superficialitatea fiind principala sa caracteristica. In momentul in care pornesti cu o idee trebuie sa o urmaresti din toate perspectivele. Chiar daca dintr-un anumit unghi e potrivita, trebuie sa fie la 360 de grade potrivita … mathematically speaking.

Reclame
Categorii:Advertising
  1. Marți, septembrie 25, 2007 la 21:32

    Am auzit la revista presei (nu mai stiu la ce matinal) ca Andreea Balan chiar declarase cu ceva timp in urma ca i-ar fi rusine sa conduca un Logan…

  2. Miercuri, septembrie 26, 2007 la 13:59

    Cred ca toate vedetele din spot ar putea declara acelasi lucru. Mai mult, cred ca spotul in sine este singura ocazie in care vedetele ar fi atat de aproape de masina cu pricina (sau cazul unor situatii accidentale, fie ele fericite sau mai putin)

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: