Prima pagină > Advertising > Publicitate

Publicitate

Duminică, noiembrie 12, 2006 Lasă un comentariu Go to comments

De ce au creativii nevoie de premii??
La ce le folosesc premiile pentru diverse creatii, daca produsele caror le fac respectiva creatie nu se vand??Nu e mai minunat sa vezi bucuria celor care cumpara produsele respective, nu e mai incitant sa construiesti un brand, ce construieste un status social unei persoane? La ce bun Portoroz, la ce bun Cannes Lions si altele de acest gen?!
Nu-s comunista, dar parca nu mai e publicitate, ci PR-ul ei. Meseria de publicitar, este cu atat mai frumoasa cu cat este mai misterioasa.
Ca sunt unele persoane care habar n-au ce inseamna sa lucrezi ca un profesionist, sa nu spun ca un publicitar…caci deja neprofesionalismul devine pleonasmul cuvantului roman sau vs (critic pentru a indrepta, nu pentru a acuza)?! Ma enerveaza astfel de lucruri si as fi preferat sa nu fi ales aceasta meserie. Gustul amar nu poate fi decat redus.
Daca a lucra in publicitate inseamna a fi arogant si increzut, atunci mi-a ales, cu sigurantza, prost meseria. Totusi merita sa incerci pana la capat. Amar a fost prima picatura, acum poate deveni obisnuintza.
Publicitatea asa cum am vazut-o, cum o vad si cum doresc sa o vad in continuare, este o activitate in echipa, o munca pe cat de antrenanta si stresanta pe atat de fructuoasa si satisfacatoare. Un univers in care te poti juca, te poti juca numai cu idei, nu si cu clienti…poate cateodata cu echipa, insa numai in echipa. O meserie ce se invata din mers, cu baze teoretice profunde si exacte, totodata presupune flexibilitate si pragmatism. Publicitatea este sincera, calda si intotdeauna aproape de fiinta umana, caci e o parte din mine…asa cum este si un pic din tine.

Reclame
Categorii:Advertising
 1. Dragos S.
  Sâmbătă, noiembrie 18, 2006 la 21:47

  mai putintica rabdare..in rest…din pacate..ai dreptate..;)

 2. Anna
  Duminică, noiembrie 19, 2006 la 13:58

  Da, voi incerca sa am.
  Totusi, nu pot sa inteleg de ce romanii nu pot sa fcaa lucrurile cum trebuie…si hai sa nu ne aducem aminte de marile exceptii, ci sa ne gandim la modul general.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: